ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Κασσελλάκη – Ποινές από Τασούλα, του κόβει τον μισό μισθό

Polakis 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε την απόφαση μετά την ακραία λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε την απόφαση μετά την ακραία λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Παύλος Πολάκης: Ποινές από Τασούλα

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε θλιβερό τον κ. Πολάκη και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του απεχθή, αηδιαστική εναντι εργαζομενης γυναικας η οποία έκανε τη δουλεια της. Απάδουν της οποιαδήποτε συμπεριφοράς, τόνισε και πρόσθεσε: Αποτρόπαιο και αποκρουστικο υφος.

Μάλιστα, είπε πως ντρέπεται να ασχολείται με τέτοιους συναδελφου. «Αισθανομαι τετοια ντροπή για Κοινοβουλευτισμό όπως αυτος εκπροσωπειται απο Πολακη. Δε θα του επιτρψω σε χυδαιο ζητουλα προσοχης να προσβάλει. Ταπεινωτικη, υβριστικη συμπεριφορά. Παυει να γινεται ανεκτή. Ανυπόφορο. Δε θα επιτρέψω σε κανεναν να βυθιζει διαρκως την εικονας μας προς τον βούρκο του. Θα εξαντλήσω τη βαρυτητα του Κανονισμου της Βουλής. Απρεπής συμπεριφορά».

Σε αυτό το σημείο απέδωσε μομφή τον Παύλο Πολάκη και ανακοίνωση την περικοπή του μισθού του. «Εαν συνεχισει, θα βοηθησει πολυ με τη χυδαιότητα τα οικονομικα της χωρας. Θα εχουμε και επαχθεστερα εαν συνεχισει» προειδοποίησε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.