Η Ανθρωπιά της Κυρίας Λινού και η διαγραφή του κ. Πολάκη

Arthrou linou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η έλλειψη σεβασμού στον άνθρωπο ,καταδίκασε τον Παύλο Πολάκη ,στη διαγραφή του απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σωκράτης Φάμελος :

Σοκαριστική συμπεριφορά που δεν αντιστοιχεί στις δικές μας αρχές

Η στάση του πρώην πλέον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα,  όταν ο κ. Πολάκης επιτέθηκε απρόκλητα στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ο βουλευτής Χανίων είπε απευθυνόμενος προς την συνεργάτιδα του υπουργού: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος  εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».
Η Νομική σύμβουλος που δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με τον κανονισμό να υπερασπίσει τον ευατό της απλά δάκρυσε μπροστά σ΄ αυτή την επίθεση κοιτώντας τον κ. Πολάκη.

Παίρνοντας τον λόγο η κυρία Λινού ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας». Μάλιστα στο σημείο εκείνο «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα.« Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», πρόσθεσε εμφανώς δυσαρεστημένη για την στάση του συναδέλφου της, την συμπεριφορά του οποίου στηλιτεύσαν και βουλευτές από τα άλλα κόμματα.

Μάλιστα την ώρα που κλαίγοντας απολογείτο η κυρία Λινού, ο φακός «συνέλαβε» συγκινημένη και την συνεργάτη του υπουργού Υγείας, η οποία έχει δεχθεί και στο παρελθόν φραστική επίθεση από τον κ. Πολάκη στην Ολομέλεια.

Αμεση η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και με εντολή του Προέδρου κ. Κασσελάκη διεγράφη ο βουλευτής των Χανίων.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε  την διαγραφή  του Παύλου Πολάκη  αλλά και πολλοί βουλευτές  καταγγέλλοντας την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά του  βουλευτή των Χανίων αντέδρασαν.Και όπως είπε ο κ. Φάμελος:

«έχει στενοχωρήσει όλη την Κ.Ο.», τονίζοντας ότι με την διαγραφή του «κλείνει το κεφάλαιο αυτό και για την Κ.Ο. και το Κοινοβούλιο». Σοκαριστική συμπεριφορά που δεν αντιστοιχεί στις δικές μας αρχές

Πριν φτάσει στον Πρόεδρο της Βουλής η σχετική επιστολή διαγραφής του από την Κ.Ο. κατ’ εντολή του Στέφανου Κασσελάκη, στην αίθουσα της Ολομέλειας προσήλθε ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος αλλά και πολλοί βουλευτές του κόμματος για να ανακοινώσει την διαγραφή του καταγγέλλοντας την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά του η οποία, όπως είπε, «έχει στενοχωρήσει όλη την Κ.Ο.», τονίζοντας ότι με την διαγραφή του «κλείνει το κεφάλαιο αυτό και για την Κ.Ο. και το Κοινοβούλιο».

Μάλιστα είπε ότι η συγγνώμη της Αθηνάς Λινού εκφράζει όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τασούλας Πρόεδρος της Βουλής 

«Τέτοιες ώρες ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιες συμπεριφορές», είπε ο κ. Τασούλας ανακοινώνοντας μέτρα κατά Πολάκη λέγοντας ότι έχει κατ’ επανάληψη εκθέσει την ιδιότητά του και τους ψηφοφόρους του και ότι ως Πρόεδρος της Βουλής δεν θα επιτρέψει «σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα της δημοσιότητας», όπως τον αποκάλεσε, να συνεχίσει την υβριστική συμπεριφορά του που «παύει να είναι ανεκτή».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.