Πρόεδρέ μας κ. Κασσελάκη και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι!

Kasselakis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Να ζήσετε και να ευτυχήσετε κύριε πρόεδρε. Είναι δικαίωμά σας να χαρείτε τις προσωπικές σας στιγμές όπως θέλετε. Αλλά στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι είστε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Κι ακόμη παρά τις εσωστρέφειες και τις αντιθέσεις και τα ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί  στο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι  μπορεί να ασκήσετε τα καθήκοντά σας.

Οι δημοσιογράφοι ένα δεκαήμερο τώρα βρίσκονται δίπλα σας για να μεταφέρουν στο κοινό, τις εικόνες, αλλά και την οποιαδήποτε είδηση, που μπορεί να προκύψει. Εσείς που τους χρησιμοποιείτε κατά πως θέλετε κάθε φορά δεν τους προσφέρατε ούτε ένα ποτήρι κρασί. Και εδώ ακόμη είσαστε ενάντια στα Κρητικά έθιμα που πιο φιλόξενος Λαός δεν υπάρχει. Να ξέρετε ότι οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να βρίσκονται στο κατόπιν σας από τους αρχισυντάκτες.

Τι να κάνουμε ανεβάζετε την τηλεθέαση.

Μάθαμε ότι τους κεράσατε δύο μπουκάλια νερό!!!

Και μια φιλική υπενθύμιση! Οι δημοσιογράφοι δεν είναι τσιμπούρια ούτε περίεργα όντα που παρακολουθούν από την κλειδαρότρυπα τη ζωή των άλλων. Είναι επαγγελματίες και υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον Λαό για  όποιον κάθεται στο σβέρκο του ή για οποιονδήποτε του υπόσχεται ότι μπορεί να του αλλάξει την ρημαδιασμένη ζωή του.

Από την ομάδα της  avecnews με τις ευχές μας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.