Εξι Ισραηλινοί όμηροι της Χαμάς- βρέθηκαν νεκροί σε σήραγγα στη Ράφα

Omiroi makk
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα πτώματα των Καρμέλ Γκατ, Έντεν Γερουσάλμι, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, Αλεξάντερ Λομπάνοφ, Άλμογκ Σαρούσι και Όρι Ντανίνο μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ

Τα πτώματα έξι ομήρων που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ανασύρθηκαν από σήραγγα στην περιοχή της Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

«Με ραγισμένες καρδιές, η οικογένεια Γκόλντμπεργκ-Πόλιν είναι συντετριμμένη που ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου τους γιου και αδελφού, Χερς», ανέφερε η δήλωση και προσθέτει: «Η οικογένεια σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας και ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ομήρους, καθώς οι γονείς του είχαν συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες και πίεζαν αμείλικτα για τη βοήθειά τους. Τον περασμένο μήνα, μίλησαν στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου το πλήθος φώναζε «φέρτε τους σπίτι».

Η Χαμάς είχε δώσει στις 24 Απριλίου στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ο Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ένας Ισραηλινοαμερικανός και από τους ομήρους που έπιασε το παλαιστινιακό κίνημα στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ και παραμένει όμηρος στη Γάζα.

Το σύντομης διάρκειας βίντεο, που δεν έχει ημερομηνία, δείχνει τον 23χρονο χωρίς τον κάτω βραχίονα, τον οποίο έχασε από μια ανατίναξη κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς τον Οκτώβριο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.