Σεπτέμβρης ο μήνας του βιβλίου   Απο τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου   Πεδίο του Άρεως.

Thumbnail (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Σεπτέμβρης ο μήνας του βιβλίου

 

Απο τις 6 έως τις 22 Σεπτεμβρίου

 

Πεδίο του Άρεως.

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά το 52ο Φεστοβάλ Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και θα πάρουν μέρος περισσότεροι απο 200 εκδοτικοί οίκοι.

Τα 280 περίπτερα, που θα αναπτυχθούν σε μεγάλο τμήμα του πάρκου,  θα φιλοξενήσουν νέες και παλαιότερες εκδόσεις σε ελκυστικές και αρκετά προσιτές τιμές για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Υπολογίζεται ότι περισσότερες απο 200 πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και θα περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάστεις, διαδραστικά εκπαιδευτικά δρώμενα και πολλές άλλες δραστηριότητες για τον πολιτισμό.

Το θέμα του φετεινού Φεστιβάλ είναι “Νεολαία και Ανάγνωση. Από σένα η άνοιξη εξαρτάται” και είναι επικεντρωμένο στις νεότερες γενιές.

Αποβλέπει στην ευαισθητοποίησή τους, σε κρίσιμα ζητήματα, όπως ανθρώπινα δικαιώματα, περιβάλλον, τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και άλλα.

 

Το 52ο Φεστιβάλ τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, του Μικρού Παρισιού των Αθηνών και του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.