Ομιλία Κασσελάκη στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ «Να μην γίνουμε ο χρήσιμος ηλίθιος της κυβέρνησης Μητσοτάκη»,

1000 067dacbc 2b6f 4beb 8a00 d333b7fc6c0b
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αποφασισμένος να συγκρουστεί σφοδρά με όσους τον αμφισβητούν είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους διαφωνούντες να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε νέες εσωκομματικές εκλογές, τόνισε ότι θέλει έναν νέο ενίαιο και ενωμένο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς φράξιες, ενώ άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τους «87» και τον Παύλο Πολάκη.

«Αυτό το κόμμα έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία και ο τρόπος με τον οποίο θα μιλήσει σήμερα ο ένας στον άλλο σήμερα και αύριο εδώ μέσα ελπίζω να είναι αντάξιος του κόμματος. Από τη δική μου πλευρά αυτό θα γίνει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την ομιλία του.

«Δεν περιμένω να συμφωνήσουμε στα πάντα. Ας συμφωνήσουμε όμως ότι υπάρχει κάτι που μας ενώνει», υπογράμμισε. Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής «κρίσιμη», επισήμανε ότι δύο είναι οι δρόμοι που υπάρχουν: «Να χαράξουμε έναν οδικό χάρτη για τη λύτρωση της χώρας από τη ΝΔ, την πιο ανάλγητη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης» και από την άλλη η «στείρα εσωκομματική αντιπαράθεση». «Να μην γίνουμε ο χρήσιμος ηλίθιος της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Με κάθε κόστος λοιπόν. Όσα στασίδια κι αν πιάσετε στα κανάλια. Με όλο αυτό το βρόμικο σύστημα απέναντί μου. Πληγωμένος. Ακόμη και κομματάκια, θα φτάσω στον στόχο μου. Στο καταστατικό συνέδριο. Για να κάνω πράξη αυτό για το οποίο ψηφίστηκα. Ένα σημερινό, λειτουργικό, ευρωπαϊκό κόμμα. Τη Σύγχρονη Αριστερά, στην οποία θα ακουμπήσει ο προοδευτικός κόσμος του τόπου μας», επισήμανε.

«Στο όραμά μας αυτό για τη Σύγχρονη Αριστερά, δεν περισσεύει κανένας προοδευτικός πολίτης. Γι’ αυτό ανοίγουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Την ώρα που το παλιό βγάζει τις τελευταίες του απεγνωσμένες κραυγές, πάμε μαζί για να γεννηθεί επιτέλους το καινούργιο, όπως αξίζει στη χώρα μας», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Κασσελάκης.

Newwsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.