Η εθνική ένωση δημοσιογράφων (Asociación Nacional de Periodistas, ANP) του Περού ανακοίνωσε ακόμη μια δολοφονία δημοσιογράφου.Ο)δημοσιογράφος Φερνάντο Νούνιες δολοφονήθηκε από άγνωστους ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ στον νομό Λα Λιμπερτάδ (βόρεια), Ο Νούνιες, ρεπόρτερ και διευθυντής του ειδησεογραφικού μέσου Kamila TV, είνα
ι ο τρίτος εκπρόσωπος του Τύπου που δολοφονείται στο Περού από την αρχή της χρονιάς.
Σύμφωνα με την ANP, ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ κινείτο με μοτοσικλέτα μαζί με τον αδελφό του. Ο Νούνιες σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο αδελφός του παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
Η δολοφονία σημειώθηκε στην εντός του νομού Λα Λιμπερτάδ, όπου η αστυνομία έχει καταγράψει 236 ανθρωποκτονίες από τον Ιανουάριο έως τον περιοχή Γουαδαλούπε, Οκτώβριο.




![[365745] ΒΟΥΛΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/eurokinissi)](https://avecnews.gr/wp-content/uploads/2025/07/6055090-scaled-1-120x86.jpg)








