
ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ 1882, 25 Ιανουαρίου- Περίπατοι στη Λογοτεχνία της Μαίρης Βασάλου
” Δεν υπάρχει τίποτα το σταθερό σ’ αυτόν τον κόσμο. Ποιος μπορεί να πει τι νόημα υπάρχει στα πράγματα; Να μιλήσεις για γνώση είναι μάταιο.

” Δεν υπάρχει τίποτα το σταθερό σ’ αυτόν τον κόσμο. Ποιος μπορεί να πει τι νόημα υπάρχει στα πράγματα; Να μιλήσεις για γνώση είναι μάταιο.

46χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του και τον έβαλε στο πορτ παγκαζ – Το 2016 σκοτώσει και τη μητέρα του. Ο δράστης ηλικίας 46 ετών, είχε

Γιατί πρέπει να μείνει όρθια και δυνατή η Ενωση Συντακτών; Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ για να μην πέσω σε τσιτάτα
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.