Ένας νεκρός και εκτεταμένα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας είναι ο τραγικός μέχρι στιγμής απολογισμός της κακοκαιρίας Erminio, η οποία από το πρωί της Τετάρτης σαρώνει την Ελλάδα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας στη Νέα Μάκρη.
Ανδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν και ανέσυραν κάτω από ΙΧ αυτοκίνητο τον άνδρα 50 ετών χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να παρασύρθηκε από ορμητικά νερά ρέματος και εγκλωβίστηκε κάτω από όχημα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και των βορείων προαστίων, όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους. Στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Ραφήνας, οχήματα αλλά και λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

















