Ταλέντα και Απόψεις – σχόλιο Νίκου Φιλιόπουλου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο Νίκου Φιλιόπουλου
Λοιπόν, για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.
Ο θεός χάρισε κάποιο ταλέντο σε κάποιους ανθρώπους, είτε στα πόδια, είτε στα χέρια είτε στην φωνή. Χαλάλι τους και τους ευχαριστούμε που μας διασκεδάζουν με όλες αυτές τις ικανότητες  που τους χάρισε ο θεός.
Μέχρις εδώ όμως.

Δεν ξέρω! αλλά θα ήθελα να ήξερα  όλοι αυτοί,  αν δεν είχαν αυτά τα ταλέντα  τι δουλειά θα μπορούσαν να κάνουν για να ζήσουν οι ίδιοι και η οικογένειά τους. Έχουν εισπράξει χρήματα που ένας απλώς εργαζόμενος, δεν θα τα δει όχι μόνο σε αυτή την ζωή αλλά και σε άλλες 2 αν ζούσε.  Είπαμε χαλάλι τους και τους ευχαριστούμε αλλά μέχρις εδώ.
Και θέλω να διαχωρίσω και να πω ότι, από το ταλέντο μέχρι το να θέλουν να μας διαμορφώσουν και την δική μας πολιτική άποψη, απέχουν αρκετά… ε όχι, στοπ.. δεν είναι αποδεχτό. Άλλωστε κυρίες και κύριοι, πολλοί από εσάς θα είστε πάλι πλάϊ στους πολιτικούς στις επικείμενες εκλογές, αν όχι και υποψήφιοι για να μας σώσετε κι εσείς.
Κυρίες και κύριοι να ευχαριστείτε τον θεούλη με αυτά που σας χάρισε και αφήστε μας εμάς να έχουμε την δική μας γνώμη και άποψη.  Άλλωστε έχουμε μεγάλη απόσταση, οι περισσότεροι από εμάς με εσάς, οικονομικά.
ΥΓ: Αυτά τα γράφω για όλους τους ταλαντούχους και όχι για συγκεκριμένους, προς αποφυγή παρεξήγησης.)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.