Χειμερινές περιοδείες για τους Κότσιρα, Πρωτοψάλτη, Ρεμπούτσικα, Ζουγανέλη και Αγγελάκα

alkistis_protopsalti_evanthia_rempoutsika2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κότσιρας, Πρωτοψάλτη, Ρεμπούτσικα, Ζουγανέλη και Αγγελάκας ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη και το Καρπενήσι έως τη Λάρισα και τον Βόλο

Σε μια περίοδο όπου η ψυχαγωγία έχει γίνει είδος πολυτελείας πρωτίστως για οικονομικούς λόγους, υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που στην καρδιά του χειμώνα ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα με τις αποσκευές τους γεμάτες τραγούδια. Κι ίσως εκεί, στις πόλεις που βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα και οι επιλογές διασκέδασης είναι περιορισμένες, η παρουσία τους να είναι ακόμη πιο σημαντική.

Ο Γενάρης, λοιπόν, βρίσκει τον Γιάννη Κότσιρα στον δρόμο. Παράλληλα με τις εμφανίσεις του σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Δημήτρη Μπάση, ο δημοφιλής ερμηνευτής ταξιδεύει στην Ελλάδα και έρχεται σε επαφή με το κοινό. Εχει προγραμματίσει συναυλίες στις 30 του μήνα στο «Block 33» της Θεσσαλονίκης, στις 12 Φεβρουαρίου στον Ξενώνα Ευρύτη στο Καρπενήσι, στις 14 του ίδιου μήνα στη Λάρισα, στο «All. Alive Music Stage» και στις 15 στο «Vox Music Stage» του Βόλου. Στο χειμερινό αυτό μουσικό ταξίδι του ο Γιάννης Κότσιρας συνοδεύεται από μια ομάδα πέντε μουσικών με τους οποίους και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του δίνοντας έμφαση σε εκείνα που αναφέρονται στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Γιατί το τραγούδι είναι τρόπος έκφρασης.

Μετά την ολοκλήρωση του επιτυχημένου κύκλου εμφανίσεών τους στο «Παλλάς», η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα μεταφέρουν τη μουσική τους παράσταση με τίτλο «Μπαχάρι, Κανέλα και Γιορτή», για δύο βραδιές, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δύο καλλιτέχνιδες παρουσιάζουν από κοινού μια μουσική γιορτή με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη, την Αίγυπτο και τα Βαλκάνια.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προκειμένου να δώσει τέσσερις συνολικά συναυλίες, απόψε, αύριο και στις 4 και 11 Φεβρουαρίου, στο «Maison Crystal». Η νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία έχει αποκτήσει ήδη το δικό της φανατικό κοινό, θα παρουσιάσει τα τραγούδια που έχουν συμπεριληφθεί το νέο, live άλμπουμ της με τίτλο «Είπα στους φίλους μου».

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αγγελάκας, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου χειμερινών εμφανίσεών του ανά την Ελλάδα, ετοιμάζεται και για δεύτερο γύρο, κάπου εκεί στην έναρξη της άνοιξης. Πιο συγκεκριμένο το συναυλιακό του πρόγραμμα περιλαμβάνει στάσεις στη Λάρισα (15/3), στην Πάτρα (31/3) και στη Θεσσαλονίκη (6/4).

Αθήνα

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα κάνει κι ένα πέρασμα από την Αθήνα για δύο συναυλίες στο «Fuzz Club», στις 23 και 24 Μαρτίου.

Αναστασία Κουκά
Πηγή: Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.