Μητροπάνος – Κότσιρας και Μπάσης το καλοκαίρι περιοδεύουν σ΄ όλη την Ελλάδα

mitropa_kotsir_mpasis
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού 

Ένα «τρίδυμο», μόνο και μόνο με την σκέψη δημιουργεί έντονη αναμονή για το καλοκαίρι που θα έρθει. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης, οι τρεις αυτές κορυφαίες λαϊκές φωνές, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μ΄ ένα 100% λαϊκό πρόγραμμα, ετοιμάζονται   ν΄ αλλάξουν χρώμα στο καλοκαίρι μας. 

Ο Δημήτρης Μητροπάνος όπως επίσης και ο Γιάννης Κότσιρας υλοποιούν μια παλιά τους επιθυμία, η οποία δημιουργήθηκε από τότε που συνεργάστηκαν δισκογραφικά για ένα τραγούδι που έγραψε ο δεύτερος.

Οι τρεις καλλιτέχνες, επέλεξαν ν’ αρχίσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία,   από την Κύπρο, χαρίζοντας στο Κυπριακό κοινό αυτό που θα ζήσουμε εμείς προς το τέλος Ιουνίου. Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, πλαισιωμένο με πολλές επιτυχίες όχι μόνο των τριών, αλλά και επιτυχίες άλλων ελλήνων καλλιτεχνών . Τραγούδια που δημιουργούν συναισθήματα και αφαιρούν πληγές.   

Και στις δύο συναυλίες που πραγματοποίησαν στην μεγαλόνησο, οι τρεις καλλιτέχνες δεν απέδειξαν μόνο την χημεία που έχουν μεταξύ τους αλλά και την αγάπη και το σεβασμό, που κρύβει ο ένας για τον άλλο, άλλωστε δικαίως αποθεώθηκαν από το κυπριακό κοινό.

Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου Γιάννη Παπαζαχαριάκη. 

To πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει δια μορφωθεί ως εξή: 

 

25 ΙΟΥΝΙΟΥ   – ΛΑΡΝΑΚΑ

 

27 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΑΘΗΝΑ

 

29 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

6 ΙΟΥΛΙΟΥ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

11 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΠΑΤΡΑ

 

13 ΙΟΥΛΙΟΥ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

22 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΠΑΦΟΣ

 

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

 

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΚΑΦΑΛΛΟΝΙΑ

 

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Λία Χατζηδημητρίου 210 6792550 -6944457988

                                       Τζίνα Φουντουλάκη 210 6792628 -6944 042197

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.