Η μερα των Στρουφ αλλά και η παρουσία τους στην Μεγάλη Οθόνη

smurfs
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ημέρα γενεθλίων του Καγιό, 25η Ιουνίου, έχει καταχωρηθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ. Εφέτος θα εορταστεί στο Αλσος Στρατού στο Γουδή από τις 16.00 το απόγευμα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εμφανιστούν από την κορυφή ως τα νύχια με στρουμφο-περιβολή (λευκό στρουμφο-σκουφί, λευκό παντελόνι και παπούτσια και κορμί βαμμένο μπλε!), με σκοπό να καταρριφθεί το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάθροιση ανθρώπων ντυμένων Στρουμφ μέσα στο ίδιο 24ωρο.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σε διάφορα μέρη του πλανήτη με στόχο να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 2.510 άνθρωποι ντυμένοι Στρουμφ, ώστε να σημειωθεί το νέο ρεκόρ. Εκπρόσωποι του οργανισμού Guinness World Records θα δώσουν το παρόν και στις 12 πόλεις όπου θα πραγματοποιηθούν στρουμφο- εκδηλώσεις. Ας σημειωθεί ότι στους χώρους των εκδηλώσεων θα υπάρχουν διαθέσιμα άφθονα στρουμφο-σκουφάκια και t-shirts μπλε χρώματος για όποιον δεν καταφέρει να εμφανιστεί με την απαιτούμενη στρουμφο-περιβολή.

Εκτός αυτού από το Σεπτέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους αγαπημένους μας φίλους στην μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία η οποία θα ξυπνήσει σε όλους μας κάποιες από τις παιδικές στιγμές της ζωής μας…

Λοιπόν αναμένουμε

http://www.youtube.com/watch?v=Np4RiktiUAw

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.