Emy Winehouse…το αστεράκι που έφυγε από ναρκωτικά

3BRITAIN-WINEHOUSE_533_355
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί το πέρασμά της από αυτό τον κόσμο να ήταν σύντομο,  όμως η Amy Winehouse, η 27χρονη βρετανίδα με την υπέροχη φωνή, κατάφερε να συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους και να μπει κι εκείνη στο πάνθεον των μεγάλων σταρ που έφυγαν νωρίς…

Το απόγευμα του Σαββάτου η παγκόσμια κοινή γνώμη μπορεί να μην σοκαρίστηκε στο άκουσμα του θανάτου της τραγουδίστριας, η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ την είχαν φέρει πολλές φορές κοντά στον θάνατο, όμως η θλίψη για την φωνή που σίγησε ήταν μεγάλη.

Το απόγευμα τους Σαββάτου, άγνωστος, τηλεφώνησε ζητώντας ασθενοφόρο και δίνοντας την διεύθυνση της κατοικίας της Winehouse στην πλατεία Κάμντεν. 

Το ασθενοφόρο έφτασε σχεδόν αμέσως αλλά ήταν ήδη αργά. Η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν ήδη νεκρή. Και έτσι μπήκε στο “Κλαμπ 27” όπως αποκαλείται με μεγάλους σταρ που έχουν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία κοντά στα περίπου 27 τους χρόνια, όπως ο Τζίμι Χέντριξ, ο Τζιμ Μόρισον, η Τζάνις Τζόπλιν, ο Κέρτ Κομπέϊν και ο Μπράϊαν Τζόουνς των Ρολινγκ Στόουνς.

To βράδυ του Σαββάτου το πτώμα της Amy μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο μέσα σε κλίμα οδύνης από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έως από το σπίτι και με την μητέρα της Τζανις να παραδέχεται οτι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο με την πορεία που ακολουθούσε η κόρη της και τους εθισμούς της σε ναρκωτικά και αλκοόλ.


“Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και δεν θέλω”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε οτι προτιμάει να μείνει στην σκηνή της προηγούμενης ημέρας όταν αφού πέρασαν πολλές ώρες μαζί την ώρα που αποχαιρετιστήκαν η Amy της είπε: “Σ’ αγαπάω μαμά”.


Η Amy πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τρίτου της άλμπουμ αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε καθυστερήσει επειδή είχε μπει για αποτοξίνωση.

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα και η αστυνομία ψάχνει να βρει ποιός ήταν μαζί της την ώρα του θανάτου της. Η νεκροψία αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Από το βράδυ του Σαββάτου χιλιάδες θαυμαστές της περνούν από το σπίτι της τραγουδίστριας και αφήνουν σημειώματα και λουλούδια

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.