«Αντίο άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα»

amy_winehouse
Facebook
Twitter
LinkedIn

«Αντίο άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν και θα σε αγαπούν για πάντα». Με αυτά τα λόγια ο 60χρονος Mitch Winehouse αποχαιρέτισε την κόρη το,υ στη διάρκεια της σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Edgwarebury στο βόρειο Λονδίνο και διήρκησε 45 λεπτά.


Η σορός της Amy Winehouse έχει αποτεφρωθεί. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Βρετανίδα, μεταξύ τους ο μουσικός παραγωγός Mark Ronson και η φίλη της  Kelly Osbourne. Αμέσως μετά, η οικογένειά της επισκέφθηκε συναγωγή για να αρχίσει και επίσημα το Σίβα, η εβδομάδα πένθους σύμφωνα με την εβραϊκή θρησκεία.


Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, με τον κόσμο να συνεχίζει να επισκέπτεται το σπίτι της και να αφήνει μηνύματα, λουλούδια, ακόμη και μπουκάλια από βότκα και πακέτα από τσιγάρα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της.

Από την πρώτη στιγμή του θανάτου της, τα άλμπουμ της Amy Winehouse έχουν γίνει ανάρπαστα. Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 40% ενώ σε κάποια καταστήματα τα αντίτυπα έχουν εξαντληθεί. Τα τραγούδια της Back To Black καιRehab έχουν ξαναμπεί στα τσαρτς.

Τα αίτια του θανάτου της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας δεν έχουν διευκρινιστεί και αναμένεται να γίνουν γνωστά σε δύο με τέσσερις εβδομάδες, όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγές: Reuters, BBC, ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.