Ο Κώστας Βουτσάς στο νοσοκομείο

kostas_voytsas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Λαχτάρα και αγωνία για τον Κώστα Βουτσά. Μια ξαφνική αδιαθεσία του κοσμαγάπητου κωμικού αναστάτωσε το κοινό αλλά και όλο τον θίασο προχθές ημέρα Πέμπτη (27 Ιουλίου) ,λίγο πριν την έναρξη της παράστασης της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» στο αρχαίο θέατρο Δίον της Μακεδονίας.

Σάστισε η κόρη του η Θεοδώρα που παίζουν μαζί, όταν είδε τον πατέρα της να νοιώθει έντονη δυσφορία και δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει . Ο Θύμιος Καρακατσάνης , ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο Βασίλης Τσιβιλίκας , η Βάσια Τριφύλλη , ο Γιώργος Παρτσαλάκης και τα άλλα μέλη του θιάσου έσπευσαν να βοηθήσουν τον φίλο και ομότεχνό τους με έκδηλη ανησυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Για να ησυχάσουν τον προέτρεψαν να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η παράσταση αναβλήθηκε, αλλά οι θεατές δεν αποχώρησαν. Έμειναν εκεί μέχρι να πληροφορηθούν, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο Κώστας Βουτσάς, ως έκτακτο περιστατικό, μπήκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Κομοτηνής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που ακόμα νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Οι θεράποντες ιατροί του απέδωσαν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες και στην υγρασία , που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του λόγω του χρόνιου άσθματος που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, η κατάσταση της υγείας του σπουδαίου κωμικού δεν εμπνέει καμία ανησυχία και δεν αποκλείεται αργά χθες να του δινόταν εξιτήριο. Ο ίδιος ακμαίος και δυνατός ήθελε να την κοπανίσει από την πρώτη στιγμή, και να πάει να δώσει παράσταση, γιατί αισθανόταν, ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.Αφού, λοιπόν, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του θα συνεχίσει κανονικά την περιοδεία και μάλιστα σήμερα αναμένεται να εμφανισθεί στο κηποθέατρο Παπάγου, που υπάρχει προγραμματισμένη παράσταση.Η κόρη του η Σάντρα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της δήλωσε :

«Ο πατέρας μου ένοιωσε δυσφορία και δύσπνοια λόγω της ζέστης και της υγρασίας που επικρατούσε επιδεινώθηκε λόγω του άσθματος από το οποίο πάσχει.. Δεν είναι και 20 χρονών, είναι και παχύς κι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Είναι τελείως καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σήμερα το απόγευμα μάλιστα, θα του δοθεί εξιτήριο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.