Το Φεστιβάλ της Λίμνης ετοιμάζεται ν αρχίσει… πρόγραμμα παραστάσεων

limnis
Facebook
Twitter
LinkedIn


 Το Φεστιβάλ της λίμνης  {“WLf 2011”},  διεξάγεται από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης (23 km από τη Θεσσαλονίκη, 2 km από τη Ν. Φιλαδέλφεια), από τις ώρες 10:00πμ – 04:00πμ καθημερινά (δεκαοκτώ ώρες συνεχόμενων εκδηλώσεων και έξι ώρες κοινής ησυχίας).

       Ο χώρος της διεξαγωγής του “WLf 2011” ήδη έχει διαμορφωθεί έτσι, ούτως ώστε να παρέχει άνετη κι ευχάριστη διαμονή για τους κατασκηνωτές με πλήρη εξοπλισμό, αλλά και να διευκολύνει επίσης την προσέλευση του κοινού, που θ’ αποφασίσει να παρακολουθήσει τα events της αρεσκείας του αυθημερόν, χωρίς να διανυκτερεύσει στο χώρο.

       Θα είναι ένα πρωτοποριακό γεγονός για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα ως προς τον τρόπο διεξαγωγής, διότι θα έχει πληθώρα αλλά και ποικιλία θεμάτων για όλες τις ηλικίες.

       Το “WLf 2011” θα περιλαμβάνει γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημους καλλιτέχνες, μεγάλους και ιστορικούς χορευτικούς συλλόγους, διάφορα και ποικίλα σόου για όλες τις ηλικίες, θεατρικά σκετς, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, καραγκιόζης για μεγάλα και μικρά παιδιά, γνωστούς κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους, λασπομαχίες από αιθέριες καλλίγραμμες κοπέλες (κατάλληλο θέαμα και για ανηλίκους) κι από αθλητές πολεμικών τεχνών, επώνυμους dj set, party έως τελικής πτώσεως, stand up comedy (γιατί το γέλιο είναι ζωή), μοντέλα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα το κοινό!

       Όλα αυτά σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση εκατόν δέκα (110) στρεμμάτων, φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία (security) κι ασθενοφόρο με ιατρικό team ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους επισκέπτες αλλά και στις οικογένειές τους με παιδιά τους.

       Άνετος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης χωρητικότητας περίπου δύο χιλιάδων (2.000) αντίσκηνων, ξενοδοχείο ενενήντα δύο (92) κλινών, εστιατόριο χωρητικότητας τετρακοσίων (400) ατόμων και πολλά food-stand σε πάνω από δεκαπέντε (15) διαφορετικά σημεία για φαγητό και ποτό! Επίσης χωράνε άνετα εκατόν είκοσι (120) και παραπάνω περίπτερα (10 τμ και άνω το καθένα) τα οποία θα φιλοξενήσουν χορηγούς και συλλόγους.

       Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις εισιτηρίων: εβδομάδας, τριήμερου και ημέρας και οι τιμές αυτών θα είναι 60, 40 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Για το κοινό που θα προμηθεύεται τα εισιτήρια από τα επίσημα σημεία προπώλησης (θα ανακοινωθούν εντός των ημερών) θα έχει έκπτωση και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι: για όλο το φεστιβάλ 50 ευρώ, για το τριήμερο 35 ευρώ και για την ημέρα 15 ευρώ. 

       To “WLf 2011” θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και σε διάφορες μεγάλες επαρχιακές πόλεις επίσης από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αλλά και με την προσθήκη διαφημιστικών λαβάρων (banners) σε καίρια πολυσύχναστα σημεία.

       Συνδιοργανωτές ο Σύλλογος Τυφλών και Πολυαναπήρων παιδιών “ΑΜΥΜΩΝΗ” της Θεσσαλονίκης όπου θα του αποδοθεί κι ένα σημαντικό μέρος των κερδών για να στηρίξει το μεγάλο της ανθρωπιστικό έργο την κατασκευή ανύψωσης κτιρίου (τα έργο ξεκίνησε το 2010 με την παραχώρηση οικοπέδου δωρεά του Δήμου Καλαμαριάς) στην περιοχή της Καλαμαριάς της Θεσσαλονίκης για τη στέγαση και την εκπαίδευση των παιδιών με τις ειδικές προαναφερόμενες ανάγκες, η broJET production και τα Ιαματικά Λουτρά Πικρολίμνης.



ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEEK LAKE festival 2011

 

MEGA STAGE:

 

Τετάρτη 31 Αυγούστου

 

STAVENTO

ΜΕΛΙSSΕS

12ος ΠΙΘΗΚΟΣ

ΝΕΒΜΑ

ENALLAX BAND

JULIUS

ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ (Χορευτικός Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς)

 

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου

 

ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΜΠΛΕ

BLUES WIRE

ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ (Χορευτικός Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Κιλκίς)

 

 

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

DE FACTO

EX ANIMO

ΕΣΤΙΑ (Χορευτικός Σύλλογος Θρακιωτών Ν. Κιλκίς)

 

 

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

 

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ (ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ)

ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ

DRIVE IN

SA.LA.T.A. BAND

SCARY FACE

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Χορευτικός Σύλλογος Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς)

 

 

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

 

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

DOMENICA

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ

NIGMA

PROFESSIONAL SINNERZ

ΚΟΜΗΣ Χ

FOLKA FOLKA

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ (Χορευτικός Σύλλογος Ν. Κιλκίς –αφιέρωμα σε Νησιά & Μακεδονία) 

 

 

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MICRO STAGE

(εντός της Παραμυθούπολης της Ελεάνας):

 

Αθλητικές επιδείξεις από Σχολές Πολεμικών Τεχνών

Χορευτικοί Σύλλογοι

Κουκλοθέατρα

Τοξοβολίες

DJ’s

Πινιάτες

Χρήστος Στανίσης – Θέατρο Σκιών (Κυριακή 04/09)

 


 

 

 

WLf 2011

Θες να το ζήσεις!!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.