Ο Χούλιο Ιγκλέσιας μήνυσε το ψευδοκράτος

julio_iglesias
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά τη Τζένιφερ Λόπεζ, τη Ριάνα και τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, και ο Χούλιο Ιγκλέσιας αρνείται να δώσει συναυλία στα κατεχόμενα. Μάλιστα, ο διάσημος Ισπανός τραγουδιστής, σύμφωνα με


δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου, υπέβαλε μήνυση κατά του ψευδοκράτους, για εξαπάτηση.


Ο Χούλιο Ιγκλέσιας επρόκειτο να εμφανιστεί σε ξενοδοχείο της Κερύνειας στις 16 Οκτωβρίου. Έγινε όμως ένας ακόμη διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, μετά τη τζένιφερ Λόπεζ, την Αναστέιζια, τη Ριάνα και τον τζάστιν ΤίμπερλεΙκ, που ακύρωσε την συναυλία στα κατεχόμενα και υπέβαλε μήνυση για εξαπάτηση.


Τα μηνύματα που προειδοποιούσαν τον τραγουδιστή για το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων, κατέκλυσαν την ιστοσελίδα του. Ήδη ο Χούλιο Ιγκλέσιας ευχαριστεί τους φίλους του και τους διαβεβαιώνει ότι δεν θα είχε υπογράψει συμβόλαιο εάν γνώριζε ότι προσκλήθηκε από τουρκική εταιρεία χωρίς να τον ενημερώσουν ότι θα εμφανιζόταν παράνομα σε περιοχή που αυτοαποκαλείται κράτος αλλά δεν έχει διεθνώς αναγνωριστεί.


Η μήνυση κατατέθηκε ήδη σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον κατά του τουρκοκυπριακού καθεστώτος . Η επίσης ενάγουσα Τζένιφερ Λόπεζ καταδικάζει την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην Κύπρο από την Τουρκία, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».


Πηγή: ΝΕΤ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.