Mόνο αλκοόλ στο αίμα της Γουαινχάουζ

amy_winehouse_death
Facebook
Twitter
LinkedIn


Καμιά «παράνομη ουσία» δεν εντοπίστηκε στο αίμα της Έιμι Γουάινχαουζ, σύμφωνα με δηλώσεις των μελών της οικογένειας της, παρά το γεγονός ότι η σχέση της με τα ναρκωτικά είχε συχνά γίνει αντικείμενο σχολίων.


Οι τοξικολογικές εξετάσεις της τραγουδίστριας που βρέθηκε νεκρή μόλις στα 27 της χρόνια, στην κατοικία της στο βόρειο Λονδίνο, στις 23 του προηγούμενου μήνα, είχαν ενδείξεις παρουσίας αλκοόλ στο σώμα της. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν είναι επαρκές για να διατυπωθεί το συμπέρασμα ότι αυτό συνέβαλε καθοριστικά στο θάνατό της.


Ο πατέρας της, Μιτς Γουάνχάουζ έχει ανακοινώσει τα σχέδιά του να ιδρύσει μια φιλανθρωπική οργάνωση με το όνομα της κόρης του, πράγμα που έχει καθυστερήσει εξαιτίας του ότι κάποιος έχει ήδη κατοχυρώσει την επωνυμία «Amy Winehouse Foundation». Ο ίδιος δήλωσε ότι σχεδιάζει «να βοηθηθούν όχι μόνο παιδιά που χρειάζονται απεξάρτηση ή θεραπεία από την κατάχρηση ουσιών, αλλά όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.»


Η «λευκή με φωνή μαύρης» έγινε γνωστή με το άλμπουμ Frank το 2003, αλλά ήταν το Back to Black που της «χάρισε» πέντε βραβεία Grammy.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.