Ο Τομ Τζόουνς στην Εντατική

tom_jones
Facebook
Twitter
LinkedIn


Στη μονάδα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου του Μονακό εισήλθε ο Βρετανός τραγουδιστής Τομ Τζόουνς το Σάββατο το βράδυ, με καρδιακά προβλήματα. Η κατάστασή του, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία, αναφέρουν οι γιατροί και ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής εξήλθε της εντατικής μονάδας.


Το βράδυ της Παρασκευής εισήλθε σε κλινική του Μονακό ο βρετανός τραγουδιστής, Τομ Τζόουνς, ύστερα από πρόβλημα που παρουσίασε στην καρδιά, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η δεύτερη κατά σειρά συναυλία του στο Πριγκιπάτο, το βράδυ του Σαββάτου.


Ωστόσο, σήμερα Κυριακή, ο Τομ Τζόουνς, βγήκε από την μονάδα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, όπως δήλωνε ιατρικός εκπρόσωπος. Το βράδυ του πέρασε ήσυχα, δήλωνε πηγή του Πρικγιπάτου που επικαλείται η εφημερίδα Le Figaro.


Ο 71χρονος Τομ Τζόουνς έδωσε συναυλία στο Μονακό το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο του τοπικού φεστιβάλ “Sporting summer”, αλλά δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.