Nέο άλμπουμ από τους Red Hot Chili Peppers

sas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου
Το πολυαναμενόμενο νέο studio album των Red Hot Chili Peppers είναι γεγονός. Κυκλοφόρησε από τη Warner Bros Records σε παραγωγή Rick Rubin.

Οι Red Hot Chili Peppers είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της rock, έχουν σημειώσει πωλήσεις άνω των 60 εκατομμυρίων, έχουν στην κατοχή τους 5 φορές πλατινένια LPs, έχουν κερδίσει 6 βραβεία Grammy και τo νέο τους, 10ο studio album  «I’ m with you» αναμένεται να έχει την ίδια  επιτυχία .

Περιλαμβάνει τα τραγούδια “Monarchy of Roses”, “Factory of Faith”,“Brendan’s Death Song”, “Ethiopia”, “Annie Wants a Baby”,“Look Around”,“The Adventures of Rain Dance Maggie”

“Did I Let You Know”,“Goodbye Hooray”,“Happiness Loves Company”, “Police Station”,“Even You Brutus?” ,“Meet Me at the Corner” και το “Dance, Dance, Dance”

Το νέο album ηχογραφήθηκε στο East West στο Los Angeles και στο Shangri-la στο Malibu. Τηνπαραγωγή υπογράφει ο Rick Rubin, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή και των πέντεπροηγούμενων albums του συγκροτήματος: 2006 Stadium Arcadium, 2002 By The Way,1999 Californication,1995 One Hot Minute,1991’s Blood Sugar Sex Magik, ενώ τη μίξη του album έχουν κάνει ο Andrew Scheps και ο Greg Fidelman.

Το I’m With You είναι το πρώτο album του συγκροτήματος μετά το διπλό Stadium Arcadium το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία κάνοντας το ντεμπούτο το στο νούμερο ένα των charts σε 28 χώρες σε όλο των κόσμο συμπεριλαμβάνων των Η.Π.Α.


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.