Ο Γιάννης Πάριος χαίρει άκρας υγείας

parios
Facebook
Twitter
LinkedIn


Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Εξιτήριο θα πάρει ο Γιάννης Πάριος μέσα στηβδομάδα.  Ο τροβαδούρος  του έρωτα λαχτάρισε την οικογένειά του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα καις το εξωτερικό.

Το Σάββατο το μεσημέρι ο Γιάννης Πάριος ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία,  έντονη δυσφορία κι όχι άνετη αναπνοή, η οποία εκδηλώθηκε με φοβερούς πόνους στο στήθος. Έτσι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι του στην Πάρο  με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα.

Εισήχθη στην κλινική «Μετροπόλιταν» του Παλαιού Φαλήρου και τον ανέλαβε προσωπικά ο διευθυντής του πνευμονολογικού διακεκριμένος πνευμολόγος και καθηγητής  Αντώνιος Ρασιδάκης.

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση , έγινε λόγος για λοίμωξη  του αναπνευστικού συστήματος . Όμως, τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων έδειξαν,  ότι επρόκειτο για  βρογχίτιδα , κάτι πολύ συνηθισμένο αυτή την εποχή.

«Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει μέσα στην κλινική  ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή. Ακριβώς επειδή πρόκειται για τον κ. Πάριο, ο οποίος είναι τραγουδιστής, το ιατρικό επιτελείο ,που έχει αναλάβει την θεραπεία , έχει ευαισθητοποιηθεί με το  θέμα, καθώς αυτό σχετίζεται με την φωνή του», δήλωσε ο γιατρός  Στέργιος Καρακίτσιος, από το τιμ του Ρασιδάκη.

Ο Γιάννης Πάριος νοσηλεύεται στη σουίτα του πέμπτου ορόφου του θεραπευτηρίου που έχει γεμίσει από λουλούδια, καθώς δικοί του άνθρωποι, φίλοι και θαυμαστές του στέλνουν, ότι έχουν στον κήπο της καρδιάς τους,  για να τους ευχηθούν περαστικά.

Κοντά στον σπουδαίο τραγουδοποιό βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τα αδέλφια του,  ενώ δέχθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της μητέρας του πρωτότοκου γιού του Χάρη Βαρθακούρη,  της Ντίνας. Για την κατάσταση της υγείας του ανησύχησε πολύ η δεύτερη σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη. Στο νοσοκομείο λέγεται, ότι τον επισκέφθηκε και  η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι.

Έκπληκτος πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του ο γιος του Χάρης , ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών.

«Δεν με κάλεσε κανείς να μου πει τίποτα. Κι όταν επικοινώνησα, για να μάθω, τι συμβαίνει, με διαβεβαίωσαν, ότι όλα είναι μια χαρά» αρκέστηκε να πει σε τηλεοπτική κάμερα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη από την πλευρά της δήλωσε:

« Έχει μια ίωση  βρογχίτιδας , αλλά όλα είναι μια χαρά. Θα παραμείνει βέβαια στο νοσοκομείο , για να φροντίσουν οι γιατροί  τη φωνή του , που είναι το εργαλείο του».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας ο Γιάννης Πάριος θα υποβληθεί σε σειρά και άλλων εξετάσεων , αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το πρόβλημά του θα αντιμετωπισθεί εύκολα με αντιβίωση. 

Ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ καλά και αδημονεί να βγει από το νοσοκομείο, γιατί όσον ούπω θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για την περιοδεία που έχει προγραμματίσει στις ΗΠΑ κατ΄απαίτηση των ομογενών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.