Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στη Ρεματιά

eaynthia_rempoutsika
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το ανοιχτό Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα γεμίσει με τις ονειρικές μελωδίας της Ευανθίας Ρεμπούτσικα σε ένα μαγικό ταξίδι από την Αθήνα μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Συνοδοιπόροι της είναι η γνωστή τουρκάλα ερμηνεύτρια Dilek Koc και οι καταξιωμένοι μουσικοί Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο – κρουστά) και ο Θανάσης Σταυρίδης (ακορντεόν). Ένα μουσικό σχήμα που παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Αθήνα σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους, στο καταπράσινο Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς.

Όπως δηλώνει και η ίδια: “Με αυτές τις συναυλίες θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη… να ξεχαστούμε”.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το βιολί της και την ιδιαίτερη αγάπη της για την Πόλη θα μας οδηγήσει στις μυρωδιές, στα χρώματα και στις γεύσεις της Πολίτικης κουζίνας ερμηνευσμένα από την ιδιαίτερη φωνή της Dilek Koc, ενώ δε θα λείψουν και κομμάτια από τις βραβευμένες μουσικές που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες “Babam ve Oglum” και “Ulak”. Στο δίωρο περίπου πρόγραμμά της περιλαμβάνονται επίσης ορχηστρικά από “Το Αστέρι κι η Ευχή”, “Μικρές Ιστορίες” και “Μεγάλοι Έλληνες”.

Στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο webmaster@skai.gr και την ένδειξη “Ευανθία Ρεμπούτσικα” μέχρι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα και θα ενημερωθούν μέσω e-mail για την παραλαβή των προσκλήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.