“Marios Strofalis Quartet” στο θέατρο Badminton

marios_strofalis_quartet
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συναυλία του “Marios Strofalis Quartet”, την Δευτέρα & Τρίτη, στις 19 & 20 Σεπτεμβρίου του 2011 και Ώρα: 21:30 το βράδυ, στο θέατρο “Badminton”.

O Μάριος Στρόφαλης είναι ένας πολυβραβευμένος soundtrack συνθέτης, με μεγάλη δισκογραφία, του οποίου τις μουσικές έχουμε ακούσει σε πάρα πολλές ταινίες (Πίσω πόρτα,Λίστα γάμου, Biloba, Γενναίοι της Σαμοθράκης , Μυστικά και ψέμματα , Να μ΄αγαπάς κ.α.), τηλεοπτικές σειρές (3ος νόμος, Ερόϊκα, 10η Εντολή , Μαύρα μεσάνυχτα, Σα γλυκό του κουταλιού, Γλυκόξινο κρασί κ.α.) και θεατρικές παραστάσεις (Αmlet, Bug, Ραχήλ, Δανειστές, Rottweiler, κ.α) και του οποίου συνάμα οι tango συνθέσεις κερδίζουν, χρόνο με τον χρόνο, διεθνή αποδοχή.

Το κουαρτέττο του είναι ένα μουσικό σύνολο, με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα , που φέτος έκλεισε οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές , θέατρα και συναυλιακούς χώρους.

To ΕUROPEAN TAXIM είναι μια νοσταλγική περιήγηση σε «πολιτισμικά λιμάνια των λαών της νότιας Ευρώπης», εντός κι εκτός Ευρώπης. Από το «Μεσογειακό τανγκό» και το «Σμυρνέϊκο μπολερό» ως το «Nuevo tango», από τον «Αιγαιοπελαγίτικο Μπάλο» ως τη «Νouvelle Jazz Francaise», από την «Ανδαλουσιανή Μπαλλάντα» και το «flamenco» ως την «ταραντέλλα» και το «λυρικό μεσογειακό βαλσάκι».

Παίζουν οι :

Μάριος Στρόφαλης ( πιάνο )
Βαγγέλης Βεργωτής ( ακκορντεόν )
Λαέρτης Κοκολάνης ( βιολί )
Aλέξανδρος Μποτίνης ( βιολοντσέλλο )

Χορεύουν οι Tangueros :
Kωνσταντίνος Μπαγρόπουλος
Γεωργία ”Μεταξένια” Καραχάλιου
Μιχάλης Σουβλέρης
Κατερίνα Σακκά

Γενική είσοδος 20e Φοιτητικό 15e
Για κρατήσεις στο 210-88 40600 και στην ticketnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.