Το Βερολίνο παρακολουθεί Τερζόπουλο

thedoros_terzopoulos_skinothetis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τον Θεόδωρο Τερζόπουλο τιμά το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universitat Berlin), που διευθύνει η καθηγήτρια Ερικα Φίσερ Λίχτε, με ένα

διήμερο συμπόσιο αφιερωμένο στο σύνολο της δουλειάς και στη μέθοδο εργασίας του Ελληνα σκηνοθέτη.

Τον Θεόδωρο Τερζόπουλο τιμά το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universitat Berlin), που διευθύνει η καθηγήτρια Ερικα Φίσερ Λίχτε, με ένα διήμερο συμπόσιο αφιερωμένο στο σύνολο της δουλειάς και στη μέθοδο εργασίας του Ελληνα σκηνοθέτη. Το συμπόσιο με τίτλο “Ο Διόνυσος στην εξορία” θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο στο Ιδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού στο Βερολίνο.

Στο συμπόσιο συμμετέχουν διακεκριμένοι θεωρητικοί του θεάτρου και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Ελένη Βαροπούλου, Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Ετέλ Αντναν, Ματίας Ντράιερ, Κερέμ Καραμπόγκα, Γιώργος Σαμπατακάκης, Φρανκ Ράτατζ, Δημήτρης Τσατσούλης, Πηνελόπη Χατζηδημητρίου, Γκόνια Γιαρέμα, Σάββας Στρούμπος) σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν το έργο του Ελληνα σκηνοθέτη από τις “Βάκχες” του 1986 μέχρι και σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου επιφυλάσσει αυτή την τιμή σε Ελληνα καλλιτέχνη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.