Στο Μέγαρο Μουσικής ο Πλούταρχος

giannis_ploutarchos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ο Γιάννης Πλούταρχος πάει Μέγαρο. Το «καλό παιδί» της Ελληνικής δισκογραφίας θα ανεβεί τη

σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θα συστηθεί και σε ένα άλλο κοινό , το οποίο δεν συχνάζει σε νυχτερινά κέντρα.

Εντός των ημερών θα δοθεί ημερομηνία , που θα παραχωρηθεί από το Ο.Μ.Μ.Α για αυτή τη συναυλία. Όσο για το concept και αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Ένα ενδεχόμενο είναι να εμφανισθεί μαζί με τον διάσημο Ιταλό σταρ Αλμπάνο ή με κάποιο άλλο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής, το οποίο όμως, κρατάνε σε επτασφράγιστο κιτάπι.

Ενόψει αυτής της προετοιμασίας αλλά και των άλλων πολλαπλών του δραστηριοτήτων ο τραγουδιστής δεν παίρνει ανάσα στην κυριολεξία. Με το ένα πόδι βρίσκεται στο στούντιο για να ηχογραφήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά, παράλληλα κάνει εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή μουσική σκηνή «Cosmostage» , που ήταν και πέρσι. Παρόλα αυτά βρήκε το χρόνο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ομογενών μας στη Γερμανία. Την περασμένη Κυριακή (2 Οκτωβρίου) εμφανίστηκε στο Carl Benz Arenaστη Στουτγκάρδη κι σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα και οι Έλληνες μετανάστες εκεί τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να ανανεώσουν το ραντεβού του, όποτε του επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του, γιατί δεν μπόρεσαν να τον χορτάσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.