H Αλίκη Βουγιουκλάκη έρχεται στο Banmington

bougiouklaki_931672174
Facebook
Twitter
LinkedIn


Tης Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

 Μια γιορτή για την μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη , που τόσο αγαπήθηκε και με τις ταινίες της μεγαλώνουν και οι νεώτερες γενιές , θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στο Badmington.

Ο Μάκης Δελλαπόρτας  που τόσα της χρωστάει,  σε συνεργασία με το γιό της Αλίκης, τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, που θα είναι ένας και ένας εκ των ομιλητών θα πάρει επάνω του όλο το βάρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

«Γνωρίζω τη μοναδικότητά μου» έλεγε η Αλίκη , η οποία είχε απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό της. Ένας μύθος που χτίστηκε πάνω στο ταλέντο και στην πολύ-πολύ σκληρή δουλειά.

«Για δεκαπέντε χρόνια η πολιτεία σιωπά , Δεν έχει κάνει ούτε ένα αφιέρωμα,  ούτε καν μια πολιτιστική εκδήλωση στο όνομά της , στη μνήμη της και αυτό με θλίβει» αναφέρει ο Μάκης Δελλαπόρτας στην “Avecnews”.

Mιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά από την τρυφερή του ηλικία έχει να καταθέσει:

«Ήταν μοναδική περίπτωση! Ήταν το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής .Μια ηθοποιός που μεγαλώνει και τις σημερινές γενιές , για αυτό στενοχωριέμαι.  Εγώ στην Αλίκη χρωστάω τα πάντα. Με πήρε κοντά της από παιδί , κι εκείνη είδε σε μένα, ότι μπορώ να κάνω τα βιβλία και τις βιογραφίες και με εμψύχωσε. Είναι ένα κομμάτι  της ζωής μου, και παρά το γεγονός, ότι πέρασαν 15 χρόνια από τότε που έφυγε δεν έχει ξεκολλήσει από πάνω μου. Για αυτό αποφάσισαν να κάνω αυτή τη μεγάλη εκδήλωση, αυτό το μουσική αφιέρωμα για εκείνη μεγαλόπρεπο, όπως της ταιριάζει.»

Στην εκδήλωση αυτή, που θα πάρουν μέρος 30 καλλιτέχνες, της νέας γενιάς , θα τραγουδήσουν τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Θα  τους συνοδεύσει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η Χορωδία Τυπάλδου. Ακόμα και τα παιδιά που τη συνόδευσαν στην τελευταία της παράσταση, το κύκνειο άσμα της τη «Μελωδία της ευτυχίας» και σήμερα έχουν μεγαλώσει.

Θα τραγουδήσουν,  ο Παναγιώτης Πετράκης, η Νάντια Μπουλέ, η Σία Κοσκινά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κ.α.

Θα εκτεθούν κοστούμια της Αλίκης, προσωπικά της αντικείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.