Ο Τόνυ Αντονι στο νοσοκομείο

1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ανησυχία για τον Τόνυ Άντονυ. Ο δημοφιλής κωμικός επρόκειτο να συνεργαστεί θεατρικά φέτος με τον Γιώργο  Κωνσταντίνου στο ολοκαίνουργιο έργο του  «Οι Σαλταρισμένοι». Τελευταία στιγμή όμως, κι ενώ είχαν προχωρήσει οι πρόβες ανακοίνωσε, ότι αποχωρεί για λόγους υγείας.

Λίγες ημέρες μετά, ο  Τόνυ  Άντονυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα  στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης, μία επέμβαση που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε ,γιατί υπέφερε από δυνατούς πόνους τον τελευταίο καιρό .Ο αδελφός του επιβεβαίωσε την πληροφορία της «Espresso» λέγοντάς μας χαρακτηριστικά, ότι δεν θα εμφανισθεί στο θέατρο την τρέχουσα σαιζόν,  γιατί του χρειάζεται χρόνος να αναρρώσει.

Ο Τόνι Άντονι πρόκειται να πάρει εξιτήριο σήμερα , αλλά ούτως ή άλλως αυτή τη σαιζόν θα απέχει από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα. Θα αφοσιωθεί στη Φωτοβολταϊκή Μονάδα που έστησε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, σύμφωνα με τα όσα μας είπε συγγενικό του πρόσωπο.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αρχικά απευθύνθηκε στον Νίκο Καλογερόπουλο, και στη συνέχεια στον Γιώργο Μητσικώστα από τον οποίο και περιμένει απάντηση για τον ρόλο του απολυμένου που δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλειά.

«Οι Σαλταρισμένοι» είναι μια πολιτιστική σάτιρα που καταγράφει τα κακώς κείμενα  της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης του τόπου .Eίναι έργο σπονδυλωτό με μόνιμους ήρωες και έχει στοιχεία από επιθεώρηση και Stand up comedy.

Κεντρικός ήρωας ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένας αγανακτισμένος Έλληνας που όλο κατεβαίνει σε πορείες.

Βασικά όλο  το έργο είναι μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Συμπρωταγωνιστούν: Ισαβέλλα Βλασσιάδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Βλουτή, Αντώνης Αλεξίου Νίκος Γεωργάκης και ο Σπύρος Θεοδόσης.

Η πρεμιέρα θα δοθεί τέλη Νοεμβρίου στο θέατρο «Αυλαία» του Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.