ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!!! με το Ωδείο Φίλιππος Νάκας στη Γλυφάδα και Εφη Αγραφιώτη – Κάτια Πάσχου

agraf
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριανας Κυριακού

 Τραγούδια των  Γκέρσουιν, Πιαφ, Μωράκη, Ντελίμπ, Λόρκα, Πουλένκ αλλά και από  αποσπάσματα, από πασίγνωστες όπερες και μιούζικαλ   θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην πρώτη φετινή εκδήλωση του ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011, από τις    7:00μ.μ – 10:00μ.μ.

Η πιανίστα ΕΦΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ  και η σοπράνο ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ, μας υπόσχονται μια βραδιά αλλιώτικη –  γεμάτη εκπλήξεις, μιας και στο πρόγραμμα θα υπάρξει και αφιέρωμα στο Μ.Χατζιδάκι με αφορμή την επέτειο γέννησης του. 

Οι ‘Μουσικές Συναντήσεις στο Ωδείο’ αποτελούν πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του παραρτήματος Γλυφάδας, Έφης Αγραφιώτη η οποία  δήλωσε στην avecnews.gr ότι   «η βασική φιλοσοφία μου ως καλλ. διευθύντριας του ωδείου, είναι να βάλω τη μουσική πράξη μέσα στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης αλλά προσκαλώ πάντα καλλιτέχνες επιπέδου και όλα αυτά δωρεάν.. Πέρυσι κάναμε δέκα συναυλίες και αισιοδοξώ και για φέτος. Είναι μεγάλο πράγμα να ακούμε μουσική εκεί που μαθαίνουμε μουσική, ίσως μόνον έτσι μπορούμε να διαμορφώσουμε ενεργητικό κοινό μακροπρόθεσμα»


ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
Σ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ 1 & Ν. ΖΕΡΒΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛ.: 210 8980650
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ




Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.