Η Madeleine Peyroux στο Μέγαρο Μουσικής

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λιάνας Μπουκουβάλα 

  «Dance me to the end of love». Μην μου πείτε πως η χροιά της σε αυτό το κομμάτι δεν σας κράτησε συντροφιά κανένα βράδυ μοναξιάς. Θα μου πείτε ψέματα.

Και να μην θέλατε άλλωστε, τα Αθηναϊκά ραδιόφωνα και όχι μόνο, τιμούν το μοναδικό αυτό κομμάτι του Leonard Cohen, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Η γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας στους δρόμους και σήμερα έχει κατακτήσει τη δική της ξεχωριστή θέση στην σύγχρονη jazz μουσική, ανεβαίνει στη σκηνή, του Μεγάρου Μουσικής για μία και μοναδική συναυλία στις 5 Νοεμβρίου!

 Ο λόγος για την Madeleine Peyroux, που παρέα με την κιθάρα της και λιγοστά ακόμη μουσικά όργανα έρχεται να ταξιδέψει για ακόμη μία φορά το κοινό της πρωτεύουσας με τις μοναδικές μελωδίες της. Αφορμή για αυτή της την επίσκεψη είναι η πρόσφατη κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Standing on the Rooftop»,που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011.

            Το βράδυ εκείνο του Σαββάτου, όσοι βρεθούν στην Αίθουσα Χρ. Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής, εκτός από μοναδικές διασκευές όπως το «You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go» του Bob Dylan και το «Weary Blues» του Hank Williams θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  και δικές της συνθέσεις όπως το «I Must Be Saved» αλλά και το «You Can’t Do Me», ένα κομμάτι που μέσα από τη ροκ διάθεσή του έδωσε μία νέα μουσική προέκταση στην ερμηνεύτρια. Μαζί της στη σκηνή θα εμφανιστεί ως guest και η αγαπημένη στο κοινό Αλέξια ερμηνεύοντας μερικές από τις -υψηλής αισθητικής, γεμάτες αστείρευτη φαντασία- jazz συνθέσεις της. 

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 20:30

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.(Αίθουσα Χρ. Λαμπράκης)

 

Τιμές εισιτηρίων:  30?,  40? , 50?

Διακεκριμένη Ζώνη: 60?

Φοιτητικό:  20?

 

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

. Ταμεία Μεγάρου Μουσικής

. Στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα( Δευτέρα με Παρασκευή- 10 π.μ.- 4μ.μ.)

. Ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.