Σκέψεις της Ημέρας

filio11
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Νίκου Φιλιόπουλου 

Δεν ξέρω αλλά έχω μερικές σκέψεις και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Είμαι από αυτούς που έχω κατακρίνει την κυβέρνηση  για τους χειρισμούς που έχει κάνει στο θέμα του χρέους της Ελλάδας. Την έχω κατακρίνει διότι είπε ψέμματα προεκλογικά για  το “υπάρχουν λεφτά”. Την έχω κατακρίνει για το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων και για πολλά άλλα που έχει κάνει.

Τώρα έρχομαι και φέρνω στο μυαλό μου τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτά που λέει. Στην ουσία  δεν λέει τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Απλά, λέει μόνο ότι θα προσπαθήσει να ξαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο χωρίς όμως να μας λέει ότι, αν δεν το καταφέρει, τι θα κάνει. Το θέμα της εφεδρείας το πρότεινε η αξιωματική  αντιπολίτευση, μην το ξεχνάμε. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την 6ετία 2004-2009, πόσο χρέωσαν την Ελλάδα οι κύριοι της  σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης που σήμερα κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Επίσης ο αναπληρωτής υπεύθυνος των οικονομικών  της ΝΔ είχε πει ότι αν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση, μετά τις εκλογές του 2009, πάλι θα πήγαινε στο ΔΝΤ. (Αυτό το κάνανε γαργάρα).

Ο πρώην πρωθυπουργός, γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει να μας πει τι έγινε αυτή την 6ετία και ιδιαίτερα την 3ετία 2007-2009;

Έπειτα, για σκεφτείτε υπουργό οικονομικών τον Σταϊκούρα. Σας εμπνέει; Εμένα καθόλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.