«Ο Χορός του Θανάτου» στο Θέατρο ΑΛΜΑ

o_choros_tou_thanatou_alma
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΑΛΜΑ παρουσιάζεται το αριστούργημα του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, «Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», σε μετάφραση Ι. Ε. Χρυσάφη και σκηνοθεσία

Ιωάννας Μιχαλακοπούλου με τους Γιώργο Μιχαλακόπουλο, Κατερίνα Μαραγκού, Νίκο Αλεξίου. Η παράσταση ανεβαίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από το θάνατο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ και τελεί υπό την αιγίδα της Σουηδικής Πρεσβείας.

η ΥΠOΘΕΣΗ ΤΟΥ EΡΓΟΥ
Σε ένα απομονωμένο νησάκι του αρχιπελάγους της Στοκχόλμης ο Λοχαγός Έντγκαρ (Γιώργος Μιχαλακόπουλος) και η γυναίκα του Αλίς, πρώην ηθοποιός, (Κατερίνα Μαραγκού) «γιορτάζουν» τα 25 χρόνια του γάμου τους. Η πλήξη και οι συνεχείς αντιδικίες τους συνθέτουν τη μικρή τους «κόλαση» ενώ το σαρκαστικό τους χιούμορ είναι η μοναδική τους διέξοδος. Η εύθραυστη ισορροπία του ζευγαριού διαταράσσεται όταν ένα τρίτο πρόσωπο, ο Κούρτ (Νίκος Αλεξίου), ξάδελφος της Αλίς και φίλος του Έντγκαρ, εμφανίζεται για να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι της αλληλοεξόντωσης τους, αλλά και της βαθύτερης ανάγκης τους να συνυπάρχουν.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Ιωάν. Ε. Χρυσάφης
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μιχαλακοπούλου
Σκηνικά: Απόστολος Βέττας
Κοστούμια: Γιάννης Μεντζικώφ
Φωτισμοί: Νίκος Καβουκίδης
Μουσική: Άννα Στερεοπούλου

Πρωταγωνιστούν:
Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Κατερίνα Μαραγκού, Νίκος Αλεξίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων
Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή : 19:00, Παρασκευή: 21:00.

Θέατρο ΑΛΜΑ
Αγ. Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15-17, 10437 Αθήνα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.