Οι μεγάλες εκπλήξεις της Άννας Βίσση στο «Rex»

anna-visi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου 

Σε σταθερές αξίες επενδύει η Άννα Βίσση στο πρόγραμμα που ετοιμάζει  στο μιούζικ-θήατερ «Rex» και όχι σε ονόματα που μονοπωλούν τη νυχτερινή ζωή και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι τέσσερις μεγάλες κυρίες του τραγουδιού, τέσσερις άσσοι στο μανίκι της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, η Μαίρη Λίντα,  η Λίτσα Διαμάντη , η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Ζωζώ Σαπουντζάκη , η αλλιώς βασίλισσα της νύχτας.

Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 16 Δεκεμβρίου και  η Μαίρη Λίντα θα είναι η πρώτη επίτιμη καλεσμένη της Άννας Βίσση για 10 προγραμματισμένες παραστάσεις. Η έκπληξη αυτή της παράστασης θα είναι , ότι το κοινό θα απολαύσει  τη Μαίρη Λίντα να ερμηνεύει τραγούδια της Άννας Βίσση και την Άννα Βίσση να τραγουδάει Μαίρη Λίντα και φυσικά δεν θα λείπουν τα ντουέτα .

Η Μαίρη Λίντα μιλώντας στην «Αvecnews» μας επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά αρνήθηκε να πει, οτιδήποτε  αφορά το πρόγραμμα για να μην χαλάσει την έκπληξη .  

«Είναι μία συνεργασία μου τη χαίρομαι πάρα πολύ » σχολίασε, « Η πρόταση μου έγινε από την Άννα Βίσση και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Περνάμε πολύ ωραία και πολύ ευχαριστημένη . Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις . Θα τραγουδήσουμε και μαζί με την Άννα και τραγούδια η μία της άλλης. Θα δίνουμε παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και βέβαια όλα εξαρτώνται από τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται. Πιστεύω όμως, ότι όλα θα πάνε καλά.»

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του “Rex” συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες της παράστασης, που θα γυρίσει πίσω την Άννα Βίσση  στα πρώτα βήματα της καριέρας της, τότε που τραγουδούσε στις Πλακιώτικες μπουάτ  λαϊκό τραγούδι και ο κόσμος την αποθέωνε. 

Η Μαίρη Λίντα θα παραδώσει την σκυτάλη στη Λίτσα Διαμάντη , η οποία θα εμφανισθεί μετά από μεγάλο διάστημα στην πίστα. Ένα διαφορετικό σώου θα παρουσιάσει η Άννα Βίσση με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και κάτι τελείως διαφορετικό με την λαϊκή ερμηνεύτρια  Πίτσα Παπαδοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.