H Ελένη Γερασιμίδου μας εξομολογείται
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου Η γυναίκα του Μήτσου, αυτή η παραδοσιακή νοικοκυρά δεν λείπει και σήμερα από τις γειτονιές.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου Η γυναίκα του Μήτσου, αυτή η παραδοσιακή νοικοκυρά δεν λείπει και σήμερα από τις γειτονιές.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥwww.intellectum.org
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Στην κούρσα» για ευρωπαϊκό βραβείο Είναι υποψήφιο για «Μουσείο της χρονιάς 2012».
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ “55” Η νέα μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης Μαζί του η Ελευθερία Πάτση και η Banda di Stelle
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι πρόβες για τον Χορό Μεταμφιεσμένων του Τζουζέππε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου.
Ο Νίκος Ψαρράς μιλάει για την «Αυλή των θαυμάτων» του Καμπανέλλη που κάνει πρεμιέρα σήμερα στo Εθνικό Θέατρο, τους πολιτικούς, τη ζωή στην Αθήνα και τονίζει
του Διονύση Μεσσάρη Βαδίζω χωρίς να παραμιλώ, απλά παρα-σκέπτομαι. Δίπλα μου η κυκλοφορία του δρόμου έχει σχεδόν αδρανοποιηθεί. Άνθρωποι προσπερνούν αδιάφοροι σε πολύ αργή κίνηση