Γενέθλια για τη Στέγη και χριστουγεννιάτικη γιορτή

zoe_apeiranthitou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τον έναν χρόνο παρουσίας της στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας γιορτάζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η οποία άλλαξε με τις εκδηλώσεις της το καλλιτεχνικό τοπίο της πόλης.

Μαζί με τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος, καλούν το κοινό σε μια πολύωρη γιορτή, αύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 9 μ.μ., στη Στοά Σπύρου Μίλιου (City Link), με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσική από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, κρασί και καλή διάθεση.

Ανοικτή στο κοινό, με ποικίλες εκδηλώσεις και δώρα, θα είναι και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, σήμερα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5). Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος θα συγκεντρώσει βιβλία και άλλα δώρα, τα οποία θα προσφερθούν στα Παιδικά Χωριά SOS και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 μ.μ., μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά και διάφορα ή και να συμμετάσχουν:

Προβολή του πεντάλεπτου φιλμ της Χριστίνας Κατσάρη, «Η ιστορία ενός εγώ που ξαναβρήκε το εμείς». Εικαστικά εργαστήρια των Αντώνη Βολανάκη, Μάνου Ποντικάκη, Ελένης Γραφάκου, Θοδωρή Ζαφειρόπουλου και Ελένης Λακκιώτη, καθώς και εργαστήρι φωτογραφικού κολλάζ της Ηούς Πάσχου.

Κουκλοθεατρική παράσταση από την ορχήστρα – οκτέτο «Octopus», χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Ζωή Απειρανθίτου και το κουαρτέτο του Δημήτρη Βασιλάκη, σεμινάριο χορού για παιδιά και γονείς από τον Κωνσταντίνο Μίχο κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.