Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται η Μονσερά Καμπαγιέ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στη Ρωσία, νοσηλεύεται από το Σάββατο η διάσημη σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ.

Η κατάσταση της Καμπαγιέ βελτιώνεται, ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο. Η 79χρονη σοπράνο επέστρεψε από τη Ρωσία στην Ισπανία το Σάββατο και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σαντ Πάου. Μολονότι δεν έχασε τις αισθήσεις της όταν υπέστη το εγκεφαλικό, είχε ιλίγγους εξαιτίας των οποίων έπεσε και έσπασε το βραχιόνιό της.

Η τραγουδίστρια «διατηρεί τις αισθήσεις της, μιλάει και δεν έχει χάσει κανένα από τα χαρίσματά της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον επί πέντε ημέρες.

Η Καμπαγιέ γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1933 στη Βαρκελώνη και χάρη στη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες της κατάφερε τη δεκαετία του ’70 να εξελιχθεί σε σοπράνο διεθνούς φήμης. Παρά την ηλικία της, δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνή: τον περασμένο Ιανουάριο γιόρτασε τα 50 χρόνια της στη σκηνή στην όπερα της Βαρκελώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.