«Τραγούδια Γραμμοφώνου» ένα οδοιπορικό με τραγούδια του 20ου αιώνα με τον Δαυίδ Ναχμία – Σία Κοσκίνα – Θάνο Πολύδωρα και Μπάμπη Βελισσάριο, στο θέατρο Badminton

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο Variete του Πολυχώρου Πολιτισμού Badminton,  θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από τις 6 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2012 και για κάθε Παρακσυεή,  ένα μικρό οδοιπορικό στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών του πρώτου μισού του 20ου αιώνα

Ο Δαυίδ Ναχμίας παρουσιάζει την παράσταση “Τραγούδια Γραμμοφώνου” . Τρείς σημαντικές φωνές με σπάνια ευαισθησία και μουσικότητα μοιράζονται την ίδια σκηνή για να μας θυμίσουν τα σημαντικότερα τραγούδια του μεσοπολέμου.

Τραγούδια για τον έρωτα, τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αρετή.

Τραγούδια με ένα βαθύ εσωτερικό χαρακτήρα, που περιέχουν αντηχήσεις, από τις ονειρικές πλευρές των πραγμάτων.

Ο Δαυίδ Ναχμίας, μελετητής και πιανίστας, “ταγμένος” σε αυτό το ρεπερτόριο, αποδίδει το συγκεκριμένο υλικό, με την εκλεκτική βαρύτητα ενός κορυφαίου ερμηνευτή.

Ας αφεθούμε στο μαγευτικό κόσμο που αναδημιουργούν, ο Δαυίδ Ναχμίας, η Σία Κοσκινά, ο Θάνος Πολύδωρας και ο Μπάμπης Βελισσάριος. Μέσα από την καθαρότητα των προθέσεων και την συμπυκνωμένη τους γνώση, ζωντανεύουν μια σειρά από τραγούδια υψηλών απαιτήσεων, όπου πρωταγωνιστούν ο λυρισμός και η μελωδία.

Έναρξη: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 10/15€

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.