Η στάση ζωή της Nia Vardalos

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Η Nia Vardalos έβγαλε ένα βίντεο,  στο οποίο και πρωταγωνιστούσε, σχετικά με τους ατζέντηδες που ψάχνουν σαν απεγνωσμένοι να “κλείσουν” μία διασημότητα για να ευχαριστήσουν τον ηγέτη ενός καταπιεστικού καθεστώτος. 

Στο βίντεο, μαζί με τον σύζυγό της,  Ian Gomez, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της, επικοινώνησαν πολλές φορές με την Jenna Elfman, την Courtney Cox και τον Eric Stonestreet για να τους πείσουν να εμφανιστούν σε κάποια εκδήλωση ή γιορτή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong II και του προέδρου του Ιράν Mahmoud Ahmadinejad. 

Έχουν περάσει πάνω από τέσσερις δύο εβδομάδες από τότε που το βίντεο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα και φαίνεται πως οι αμφιβόλου ηθικής ατζέντηδες μετρούν πλέον λιγότερα στα κασέ τους.

 Η Nia σημειώνει ότι ορισμένες διασημότητες έκαναν εμφανίσεις σε προσωπικές γιορτές ή εκδηλώσεις, για να ανακαλύψουν αργότερα ότι ο “κύριος” στον οποίο ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά” είναι στην πραγματικότητα ένας φρικτός τύραννος.
 

Ένα από τα ονόματα διασημοτήτων που βγήκαν στο φως ήτανε και εκείνο της ηθοποιού Hilary Swank, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του ηγέτη της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov κατά τη διάρκεια της γιορτής των 35ων  γενεθλίων του τον Οκτώβριο. Όταν έμαθε την αλήθεια, απέλυσε τον πολλά χρόνια  ατζέντη της και δύο συνεργάτες του, ενώ δώρισε τα σκουλαρίκια της σε οργανώσεις υπέρ των αθνρωπινών δικαιωμάτων.
  

Η Mariah Carey, η  Nelly Furtado αλλά και η Beyonce, είναι ακόμα μερικά από τα ονόματα που τραγούδησαν για μέλη της Gaddafi στη Λιβύη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.