Σοφία Παπάζογλου για 2 Παρασκευές του Φλεβάρη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στη μουσική σκηνή  Αυλαία θα βρίσκεται για 2 Τετάρτες 8 και 15 Φεβρουαρίου  2012. Η Σοφία Παπάζογλου ξεκίνησε την τραγουδιστική της πορεία αξιοποιώντας τις έντονες μνήμες παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών που είχε χαραγμένες από την παιδική της ηλικία. 

Η επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι ξεκίνησε το 1995, όταν ο συνθέτης Νίκος Μαμαγκάκης της εμπιστεύτηκε την ερμηνεία των τραγουδιών του κύκλου «Στεναγμός Ανατολίτης» (LYRA). Ακολούθησαν οι δίσκοι: «Πάμε Νότια» (LYRA, 1998 – Γιώργος Ζήκας), «Όσα σου μοιάζουν» (UNIVERSAL MUSIC, 2003 – Μανόλης Πάππος), «Πέμπτη απόγευμα» (Cantini 2004 – Παναγιώτης Καλαντζόπουλος), «Ένα παράξενο ταξίδι» (Βασίλης Κετεντζόγλου – Ντάσο Κούρτι)

To φθινόπωρο του 2011 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» με τη συνθετική υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη. Την ενορχήστρωση του δίσκου ανέλαβε ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και τη μουσική εκτέλεση των τραγουδιών η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου.

Παράλληλα με τη δισκογραφία της, έχει λάβει μέρος σε πολλές δισκογραφικές παραγωγές έντεχνου, λαϊκού και παραδοσιακού ρεπερτορίου, σε συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικού, και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους τραγουδιστές και συνθέτες.

Στην Αυλαία θα παρουσιάσει τραγούδια από τη δισκογραφία της και από τα πλούσια αποθέματα της λαϊκής και παραδοσιακής μας μουσικής, παρέα με τους μόνιμους συνεργάτες της:

Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα

Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν

Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 10 €

Μουσική σκηνή Αυλαία

Αγίου Όρους 15, Βοτανικός

2103474074

www.avlea.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: 

Artfools.gr, Culturenow.gr, E-orfeas.gr, Faltso.gr, Go-out.gr, Hit-channel.com, In2life.gr, Knowhat.gr, Κρήτη fm 87.7, Μελωδία 99.2, Mindradio.gr, Mixgrill.gr, Monopoli.gr, MousikesEbeeries.gr, Mousikorama.gr, Musiccorner.gr, Music-dreams.gr, Musicity.gr, Music-net.cy, Mygreek.fm.gr, Pizza Fan, Postyourevent.gr, RadioMusicRock.com, Radio Pepper 96.6, RadioGreece.gr, Radioisart.gr, Rockandroll.gr, Στο Κόκκινο 105.5, Tralala.gr, Tranzistoraki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.