Ντεπαρντιέ: Θα υποδυθώ τον Στρος – Καν, γιατί τον αντιπαθώ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η… αντιπάθεια του γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ προς το πρόσωπο του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ήταν ο λόγος που αποδέχθηκε την πρόταση να τον υποδυθεί σε ταινία του Αμπελ Φεράρα, όπως επιβεβαίωσε ο ηθοποιός μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση (RTS)

«Επειδή τον αντιπαθώ.. συνεπώς θα το κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός ερωτηθείς από την RTS για τους λόγους αυτής της επιλογής.

«Δεν είναι συμπαθητικός, πιστεύω πως είναι λίγο σαν όλους τους Γάλλους, λίγο αλλαζονικός. Δεν μου αρέσουν πολύ οι Γάλλοι, εξάλλου… Είναι πολύ Γάλλος, αλλαζονικός, αυτάρεσκος, μπορεί κανείς να τον υποδυθεί», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός δήλωσε ακόμη πως δεν είναι γι’ αυτόν θέμα να εισχωρήσει μέσα στην προσωπικότητα του Στρος – Καν ο οποίος ουδέποτε τον συγκίνησε όταν βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης.

«Ουδέποτε με συγκίνησαν άνθρωποι που δεν είχαν αξιοπρέπεια», δήλωσε.

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Αμπελ Φεράρα ανακοίνωσε πως πρόκειται να γυρίσει πριν από το καλοκαίρι μια ταινία για το σεξουαλικό σκάνδαλο που υποχρέωσε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Στρος – Καν και την Ιζαμπέλ Ατζανί σ’ αυτόν της συζύγου του, της Αν Σενκλέρ.

Οι ποινικές κατηγορίες σε βάρος του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ που κατηγορούνταν για σεξουαλική επίθεση από τη Ναφισάτου Ντιαλό, καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, έχουν αποσυρθεί, αλλά η αστική δίωξη συνεχίζεται.

Ο 62χρονος Ντομινίκ Στρος – Καν εμπλέκεται επίσης, στη Γαλλία, στην έρευνα για μια υπόθεση μαστροπείας, τη λεγόμενη «υπόθεση του Κάρλτον».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.