Θεσσαλονίκη: Στην Αρχιτεκτονική ο Μπάμπης Στόκας

babis_stokas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Μπάμπης Στόκας αν και από τους πλέον γνωστούς τραγουδοποιούς της γενιάς του εντούτοις δεν είναι και από τους πλέον «ομιλητικούς». Ότι έχει να πει το λέει με τη μουσική, τα τραγούδια του, τους στίχους του.

Καταρχήν από το 1989 έως το 2004 στην παρέα των Πυξ Λαξ, μαζί με τους Μάνο Ξυδούς και Φίλιππο Πλιάτσικα ενώ δεν έλειψαν και οι συμμετοχές του, σε δίσκους άλλων δημιουργών.

Ο ένας από τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Οχθης» όπως ήταν η προσωνυμία των Πυξ Λαξ και μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του συγκροτήματος, επιστρέφει με νέο άλμπουμ αλλά και συναυλίες. Από Παρασκευή 23 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Μπάμπης Στόκας, θα εμφανίζεται με τους μουσικούς που τον συνοδεύουν στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής Live.

Στις αποσκευές του θα έχει τον νέο του δίσκο «Η Αυλή των Τρελών» αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ταξιδεύει το κοινό μέσα από ηλεκτρικούς δρόμους όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα. Από το πρόγραμμα του, δεν θα λείψουν κομμάτια των Πυξ Λαξ, κομμάτια της προσωπικής του πορείας καθώς και απρόβλεπτες διασκευές.

INFO

Πλήκτρα:Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Μπουζούκι ,τζουράς,μαντολίνο ,μπαγλαμάς :Γιώργος Πάχης Τύμπανα :Στέφανος Λογοθέτης Κιθάρες :Γιάννης Κωσταντινίδης Μπάσο:Χρήστος Βογιατζής

Αρχιτεκτονική Live
Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116)Γκάζι
Τηλ.:210/ 9014428 -3420842 Ιν: 6978185871
Είσοδος με ποτό : 12 ευρώ με ποτό

Πηγή: Το Βήμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.