Το πρόγραμμα του Rockwave Festival

rockwave_festival
Facebook
Twitter
LinkedIn

Από σήμερα οι πιστοί ακόλουθοι του απόλυτου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού, του Rockwave Festival, έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Το κοινό μπορεί να αγοράζει τα εισιτήρια από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς), για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ηλεκτρονικά διατίθενται από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

Τα πρώτα εισιτήρια για τις συναυλίες της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ τα επόμενα της ίδιας μέρας κοστίζουν 35 ευρώ. Το τριήμερο εισιτήριο ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Οσο για την Κυριακή 1η Ιουλίου, το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ, ενώ μετά την εξάντλησή τους, θα κοστίζει 58 ευρώ και στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Το ισπανικό συγκρότημα «The Locos», θα ανοίξει τις πύλες του φεστιβάλ το Σάββατο 30 Ιουνίου, ενώ η γιορτή θα συνεχιστεί την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Ιουνίου

The Locos και άλλοι καλλιτέχνες

Κυριακή 1 Ιουλίου

Ozzy Osbourne & friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet of Zeus
Lucky Funeral

Δευτέρα 2 Ιουλίου

The Prodigy
Iggy and the Stooges
Everlast
Peter Hook and The Light

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.