Καλοκαιρινή περιοδεία Πλιάτσικα – Ζουγανέλη σε Ελλάδα και Κύπρο

1df6832b8398e2f0fdeb2413ae4e9d08_L
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μουσικά ταξίδια του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα, με την περιοδεία του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και την Κύπρο. Φίλοι και συνεργάτες οι δύο, αγαπημένοι σε πολλούς, ερμηνευτές και τραγουδοποιοί της χώρας μας μετρούν στο ενεργητικό τους διακεκριμένες δισκογραφικές δουλειές, αλλά και συναυλίες με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, εμπειρία πολλών χρόνων από το χώρο της μουσικής και συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες συναντά την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που και αυτή μετράει ως τώρα τρία πλατινένια άλμπουμ και γεμάτες από κόσμο ζωντανές εμφανίσεις.

Η περιοδεία τους ξεκινάει στις 30 Μάιου από την Αλεξανδρούπολη και συνεχίζει με στάσεις σε άλλες πόλεις, όπως η Κομοτηνή, οι Σέρρες, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, ο Βόλος, τα Γιάννενα κ.α. Τον Ιούλιο, Πλιάτσικας και Ζουγανέλη θα κάνουν μια στάση στην Κύπρο.

Στη συνεργασία τους επί σκηνής, οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από νέα και παλαιότερα άλμπουμ. Ειδικά, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα τραγουδήσει ζωντανά κομμάτια και από την δισκογραφία των Πυξ Λαξ («Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος του τις νύχτες», «Στίλβη») αλλά θα παρουσιάσει και δικές του συνθέσεις από τα προσωπικά του άλμπουμ («Omnia» κλπ.). Από τη μεριά της, η Ε. Ζουγανέλη θα παρουσιάσει και τα δικά της τραγούδια.

Η καλοκαιρινή περιοδεία θα τελειώσει με συναυλία στις 18 Ιουλίου στην Αθήνα (θέατρο Λυκαβηττού). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 €. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.