Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω εκλογών

ethniko_theatro
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Κυριακή 6 Μαΐου λόγω των προγραμματισμένων εθνικών εκλογών, όπως ανακοίνωσε η πρώτη κρατική σκηνή.

Επίσης, το Σάββατο 5 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις: «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» και «Η αυλή των θαυμάτων» ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις: «Του Κουτρούλη ο γάμος», «Πατρίδες» και «Ο Γενικός Γραμματέας».

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις οι οποίες ακυρώνονται μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567.

Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής: κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24)- Τετάρτη έως Κυριακή 10:00π.μ. – 9:30μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου), Θέατρο Rex (Πανεπιστημίου 48)- Τρίτη έως Κυριακή, 10:00π.μ. – 5:00μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου).

Τέλος, δύο επιπλέον παραστάσεις θα δώσει ο «Γενικός Γραμματέας» του Ηλία Καπετανάκη, η παράσταση της Δραματικής Σχολής του Εθνικού στις 4 και 5 Μαΐου στις 20:30 στο Θέατρο της Δραματικής Σχολής (Πειραιώς 35).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.