Ρουβάς – Αντύπας στη… «Τhalassa»

antypas_rouvas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Θα είναι η συνεργασία του καλοκαιριού! Σάκης Ρουβάς – Αντύπας ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτή τη σαιζόν για να απογειώσουν  τις καυτές νύχτες που έρχονται.

Ανατρέποντας το status της νυχτερινής διασκέδασης οι δύο δημοφιλείς  τραγουδιστές, που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές  γενιές και τελείως  κόντρα χώρους του Ελληνικού Τραγουδιού είναι έτοιμοι να πυρπολήσουν από την πίστα του νυχτερινού κέντρου  “Thalassa” την παραλιακή σε ένα πρόγραμμα που θα ακροβατήσει  ανάμεσα στην ποπ σκηνή και στο λαϊκό ξεφάντωμα.

Αυτό  το πάντρεμα κι εκεί έγκειται και το ενδιαφέρον αυτού του σχήματος, έχει εγείρει τον ενθουσιασμό και  των δυο . Ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας, ο Αντύπας και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν ήδη τα χέρια και υπέγραψαν συμβόλαιο με την οικογένεια του επιχειρηματία Παπαθεοχάρη, που πολλά χρόνια τώρα κρατάει τα σκήπτρα με τις παραγωγές του στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και προφανώς είναι υπεύθυνη για αυτό τον καλλιτεχνικό γάμο.

Και βέβαια, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις σε αυτό το πρόγραμμα , που θα παρουσιάσουν και θα περιλαμβάνει  και το μέρος που θα μοιραστούν οι δύο καλλιτέχνες. Έτσι,  καθόλου δεν αποκλείεται να ακούσουμε τον Αντύπα να ερμηνεύει μια ή και περισσότερες επιτυχίες του Sakis ή ο Ρουβάς να πει ένα τραγούδι του Αντύπα αλλά να τραγουδήσουν κι οι δυο μαζί. 

Όσο για τις  φωνητικές δυνατότητες του Αντύπα και το έχει αποδείξει στο παρελθόν μπορούν να επεκταθούν και σε άλλα ρεπερτόρια, όπως το έχει αποδείξει στο παρελθόν τραγουδώντας ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή διαχρονικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.  Και οι δυο που πολύ χαίρονται που θα βρεθούν στην ίδια πίστα, ενώ άρχισαν ήδη πρόβες σε υπερεντατικούς ρυθμούς γιατί ποντάρουν στο άψογο του αποτελέσματος αυτής της συνεργασίας , που ακούγεται παράξενα, ίσως ξενίσει και μερικούς, αλλά για την οποία θα γίνει πολύς  λόγος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.