Οργισμένη απάντηση Πρωτοψάλτη – Ρεμπούτσικα στο Βενιζέλο

230412_protopsalti_foto_1_thesout.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την οργή τόσο της ερμηνεύτριας όσο και των συνθετών του τραγουδιού προκάλεσε η χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου που έγινε στο Σύνταγμα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του πολιτικού αρχηγού ακούστηκε ένα τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Μιχάλη Γκανά, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των τριών καλλιτεχνών.

Οι ίδιοι απέστειλαν σχετική ανακοίνωση, στην οποία διερωτώνται γιατί τους «στρατολόγησαν», χωρίς να ερωτηθούν προηγουμένως.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση των καλλιτεχνών έχει ως εξής:

«Απόψε (4-5-12) ακριβώς μετά την ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου στο Σύνταγμα ακούστηκε από τα μεγάφωνα –με φόντο την πράσινη «θάλασσα» των πλαστικών σημαιών- το τραγούδι «Σε όλα τα νησιά», σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Μιχάλη Γκάνα, με τη φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Επειδή κανείς από τους τρεις μας δεν ρωτήθηκε από κανέναν, αναρωτιόμαστε ποιοι και με ποιο δικαίωμα μας «στρατολόγησαν» στο συγκεκριμένο κόμμα και μας έβαλαν να το διαφημίζουμε χωρίς την άδειά μας. Δηλώνουμε εμβρόντητοι και βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτήν τη συμπεριφορά και προειδοποιούμε:

Απαγορεύουμε τη χρησιμοποίηση του τραγουδιού μας από οποιοδήποτε κόμμα.

Μιχάλης Γκανάς – Ευανθία Ρεμπούτσικα – Άλκηστις Πρωτοψάλτη».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.