Κορωναϊός: 20 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στον Πειραιά…

Girokomio agios stefanos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Θετικοί είναι 18 ηλικιωμένοι και δύο εργαζόμενοι της δομής, ενώ όλοι είναι ασυμπτωματικοί. Συνολικά έχουν διενεργηθεί στο γηροκομείο 220 τεστ.

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ιχνηλάτησης των κρουσμάτων στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στον Πειραιά.
«Η διοίκηση του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Άσυλον Πενήτων Βασ Αθανασίου Πρωθιερέως – Γηροκομείον Πειραιώς» ανακοινώνει 20 συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19, εκ των οποίων δύο αφορούν σε νοσηλευτικό προσωπικό, τα οποία ανιχνεύτηκαν στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου που υποβάλλει το Ίδρυμα όλο το προσωπικό σε πυκνά τακτά χρονικά διαστήματα και δέκα οκτώ που αφορούν σε τροφίμους.

Τα κρούσματα στους τροφίμους προέκυψαν κατόπιν ελέγχου του ΕΟΔΥ μετά από άμεσο αίτημα του Ιδρύματος και την ενημέρωση που του παρείχε αναφορικά με τις δύο θετικές νοσηλεύτριες, ενώ άπαντα είναι ασυμπτωματικά.

Πέραν των ανωτέρω τακτικών ελέγχων για covid-19, στο πλαίσιο των αυστηρών προληπτικών μέτρων που εφαρμόζονται με εντολές της διοίκησης και του ιατρικού προσωπικού, το σύνολο του προσωπικού και των τροφίμων έχει υποβληθεί σε εμβολιασμό ενάντια στη γρίπη και τον πνευμονιόκοκκο.
Ακολουθείτε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.