Μετεκλογικές σκέψεις

filio11
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχόλιο του Νίκου Φιλιόπουλου

Έγιναν λοιπόν οι εκλογές. Και τώρα; Τώρα άρχισαν τα δύσκολα.


Οι Έλληνες πολίτες λοιπόν, αποδοκίμασαν, και δικαίως, τα κόμματα του μνημονίου και τα κόμματα που έφεραν την χώρα σε αυτά τα χάλια και ζήτησαν να υπάρξει μία κυβέρνηση από αριστερά μέχρι δεξιά. Υπάρχουν όμως διαφορές μεταξύ των κομμάτων, λογικά, κι έτσι αυτή η συνεργασία δεν μπορεί να γίνει. Ερχόμαστε τώρα στον νικητή των εκλογών που χωρίς αμφιβολία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχω παρατηρήσει από την Κυριακή το βράδυ, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι συνέχεια στις τηλεοράσεις, να έχουν μία έπαρση, που δεν τους τιμά. Θα πρέπει να είναι λίγο ποιο απλοί και ποιο ήρεμοι.

Έρχομαι τώρα στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, μετά την εντολή που πήρε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν αυτές δηλώσεις από έναν αρχηγό κόμματος που θέλει να κυβερνήσει την χώρα; Εγώ νομίζω πως όχι. Αυτά που ζήτησε από τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να μας πει αυτός αν τα δεχότανε αν του τα ζητούσαν οι άλλοι. Εγώ δεν λέω αν έχει δίκιο η άδικο αλλά η πολιτική δεν είναι ανοίξαμε την πόρτα και μπουκάραμε μέσα.

Είναι φανερό νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά να πάει η χώρα πάλι σε εκλογές. Με μία διαφορά μόνο κ. Τσίπρα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Να ξέρετε ότι ο Ελληνικός λαός, καταλαβαίνει τα πάντα πια και δεν τρώει κουτόχορτο. Οι εποχές που άλλα του έλεγαν και άλλα καταλάβαινε, τελείωσαν. Να θυμάστε την εποχή του 2007 που τα γκάλοπ σας έδιναν ποσοστό πάνω από 20% και το 2009 με το ζόρι μπήκατε στην Βουλή.

Εύχομαι πάντως να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, για το καλό του τόπου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.