Σ. Κραουνάκης – «Σπείρα –Σπείρα»: «Δε μασάμε!!! 2012 φιλιά!»

den_masame_2012_stamatis_kraounakis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Από την Τετάρτη 23 Μαΐου, θα παρουσιάζεται στο αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254), η μουσικο-θεατρική παράσταση «Δε μασάμε!!! 2012 φιλιά!», από τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη «Σπείρα – Σπείρα».

Ο δημοφιλής Έλληνας συνθέτης και οι συνεργάτες του, μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, επιστρέφουν με τα τραγούδια και τα σκετς τους, αντλώντας δύναμη, αλλά και έμπνευση από τις δυσκολίες των καιρών.

Σε αυτό το «ταξίδι», με «οδηγό» το χιούμορ και τη σάτιρα συμμετέχει η ηθοποιός, Αγλαΐα Παππά, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και το «Μονόλογο της Λυσιστράτης του Μέλλοντος» (από το έργο – διασκευή της αριστοφανικής κωμωδίας, του Σταμάτη Κραουνάκη).

Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη παίζουν και τραγουδούν οι: Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Θανάσης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Μπογδάνος, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης. Στο πιάνο: ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο – 21:30. Τιμές εισιτηρίου: 14 Ευρώ γενική είσοδος και 10 Ευρώ (νεανικό – για κατόχους κάρτας Persona).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Πηγή: ΑΜΠΕ
Επιμέλεια: Νικόλας Περδικάρης

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.