O Cassavetis junior και η Cristen Stewart

nick_cassavetes
Facebook
Twitter
LinkedIn

Tης Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ο Nick Cassavetis στρέφεται στη νέα γενιά των σταρ του Χόλυγουντ συνεχίζοντας την διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.

Η Kristen Stewart γνωστή μας από το έργο «Twilight», θα είναι το μεγάλο ατού του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη στο νέο του εγχείρημα στη σκοτεινή αίθουσα . Η Kristen Stewart δεν θα είναι μόνο η πρωταγωνίστρια, αλλά και η συμπαραγωγός της νέας ταινίας του Nick Cassavetis μαζί με τον Zev Foreman.

Αν και έχει μια άλλη κινηματογραφική γραφή o πολύ καλός κινηματογραφιστής συνεχίζει να βαδίζει επάξια στα χνάρια του πατέρα του John Cassavetis. H νέα ταινία του Cassavetis junior, που φέρει τον τίτλο “Cali” θα γυριστεί το φθινόπωρο και θα πάρει μέρος συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Καννών το 2013.

Θα καταγράψει την ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού από την κοιλάδα του San Fernando στην California, το οποίο πουλάει νοθευμένο “ταμπάκο” για να βγάλει χρήματα και να το σκάσουν μαζί στο εξωτερικό κάνοντας μια νέα αρχή μακριά από όλους. Μερικά χρόνια αργότερα το κορίτσι – ρόλο που θα υποδυθεί η Kristen Stewart- θα επιστρέψει πίσω για να σώσει την μικρότερη αδερφή της….

Εκ μέρους της “Voltage Productions” και της “New School Media”, ο παραγωγός Zev Foreman δήλωσε πως «ο Cassavetes είναι ο καταλληλότερος σκηνοθέτης για αυτή την ταινία», αφού κατά την άποψή του θα καταφέρει να ισορροπήσει την περιπέτεια με την με την ιστορία αγάπης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.